drömmen.blogg.se

SNART ETT NYTT ÅR!

Publicerad 2012-12-29 09:58:00 i Allmänt,

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Och mycket har hänt. Jag vill även tacka mina underbara vänner och min familj för ni har stöttat mig till 100 under denna period. Ja va verkligen nere i en svacka. Och sakta men säkert byggs den till något starkt igen. Mycket har hänt under detta år, eller om man säger dem här 3 åren. Och när bägaren rinner över så , ja då gör den det! 
 
Har hunnit vara ner hos min vän Ida i skåne 3 ggr detta år! Först i januari.. de va mycket sorg.. vi myste o pratade..om lilla molly som är i himlen. Och i september när jag va nere så va vi på sians...
Det var en annorlunda upplevelse. Men om ja nu ska tro på allt den kvinnan sa.. så fick ja kontakt med min mamma.. Det verkar ju annars konstigt att en som aldrig träffat mig förr, kan veta saker inte mina närmaste vänner vet! Ja alla får väl säga va dem vill om sånt här. Men ja blev rörd ända in i själen. Det var en känslomässig resa. Och de va nog där allt började. Att liksom verkligen känna efter hur man mår på riktigt. Det är viktigt för att sedan kunna må bra igen och läka. Ta tag i det som är jobbigt det som tynger ens hjärta. Även om det var över 3 år se min mamma lämnade detta jorde liv... så finns hon i mina tankar varje dag. Ibland önskar ja att jag fick ringa henne. Hon va den som förstod mig bäst, hennes åsikter betydde så mycket. Men vi ses en dag det vet jag med säkerhet!
 
Var nere hos Ida nu igen i december, med iza och anna o amalia. Det va supermysigt, vi fick träffa goa ludde! Hur mycket kärlek som en liten krabat kan ge en är ju obeskrivligt. Och jag är så lycklig för ida och martin. För det som hände dem är så hemskt... och nu så kom ludde åh gav dem lycka igen! Även om ja vet att sorg bär man med sig hela livet, det går i vågor... Men att man oxå måste leva i nuet.. vilket ja kan tycka är svårt ibland.
 
Julen är över, detta år kändes inte som jul. Kan va för att 2 personer som jag haft i mitt liv är nu inte med längre.
Liksom kändes inte så kul.. Julen är så stark när de gäller att vara med familjen o sina nära kära. Man tänker extra mycket på dem man gillar. Åh då kan de bli jobbigt när man inte har dem hos en längre, vare sig det gäller i himlen eller på jorden. Men jag är så otroligt tacksam för dem jag har som har valt att stanna i mitt liv, som vill vara min vän, dem som alltid finns när jag behöver dem!. Det är ju dem som räknas. Inte dem som valt en annan väg.
 
Men man lär sig otroligt mycket på vägen i livet. Vissa kommer o vissa går. Och de är faktiskt dem nära som består. Gud va djup jag låter. Men skönt o skriva av sig. Ibland har ja t.o.m tänkt på att skriva en bok. Men där behöver man nog lite hjälp. Har ju faktiskt gått igenom en hel del på mina 29år. 
 
Åh jag hoppas detta år kommer bli bättre med nya, glada inslag. Och just nu har ja fått lite jobb i en butik. Tills dess jag vet , vad som är min mening att syssla med. Det finns saker som gör en lyckligare och saker som inte. Man ska nog gå på magkänsla. Hur många vet igentligen vad dem vill arbeta med innerst inne? 
 
 
Just nu tvättar jag.. och ska packa en väska. Då vi åker iväg till pappa i dalarna 2 dagar. Det blir mysigt. 
 
Jag hoppas alla får ett bra nyår, en så länge vet jag inte va ja ska göra. Håller mig ju inne på nyår. Raketer är inget för mig sedan olyckan 05. Och en sak.. kom i några byxor ja inte kunnat ha på över 2 år. Gud va glad jag blev. Att man kan bli så glad över en sån ytlig sak. Det känns som vissa är helt maniska när det gäller träning, det liksom blir en drog. Jag kommer träna lagom! Vissa glömmer liksom insidan, dem kollar bara på det yttre. 
 
Puss o kram åh så klart GOTT NYTT! Vet ju ej när ja skriver nästa gång:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela