drömmen.blogg.se

Ärlighet!

Publicerad 2013-01-11 13:02:00 i Allmänt,

Vet inte riktigt hur jag ska känna eller va just nu. Men efter att ha kännt varandra i över 4 år. Så kan man väl vara ärlig mot den man säger hej då till. Då menar jag inte hitta på bättre verisioner av verkligheten.För det gör ju allt värre! Vad betyder igentligen en massa ord? Som ändå inte har en mening i slutändan. Vi hade de inte perfekt.Men du kunde respekterat mig och sagt hur du kände på riktigt.Ja frågade om du träffat nån ny, du sa nej, åter igen nej. Och du sa, om de är nån jag vill bli tillsammans med så är det du... de sa du typ 1milj ggr. Och hur ska en tjej då gå vidare? Du sa - Vem säger att vi inte kommer kanske bli ett par senare..när ja är redo? Ok hur ska man tolka det? Typ ja ska sitta o vänta på dej flera år... no no!! Ja vet att ja ältar, men efter nu att jag tyvärr gick in på din fb.. och fick se detta. Visst drar man alla slutsatser.Det som gör mest ont är nog att behöva inse att, jag är inte din plutt längre.. Nu har jag ersatts med en ny. Men ingen kommer ju kunna ersätta mig, för vi är alla olika. Men också att svara på en enkel fråga, jag begärde inte mycket. Men du kunde inte ge mig sannngen första gången och inte heller andra gången jag frågade några månader efteråt. Jag vet att folk tänker gå vidare, han är inte värd dig. Men han va den jag kännt mest för, som ja delat mest med, gav hela mig till han. Min intergritet allt! Att man ens vågar utelämna sig så till nån. Jo för ja trodde på vad han kände för mig. Bara några månader innan han ville brejka. Då ville han bo med mig. Menar hur kan man va så skitzo i tänkandet. ÅH nu såg ja han varit ute och rest med en tjej.. som jag antar är hans tjej. Iaf så är det inget jag vill veta. Jag hade börjar känna mig lite starkare igen. Men jag fick nästan andnöd..allt bara klämdes ihop!
Sjuka va att ja såg en film igår, åh dem sa en klyschig kommentar. Om innan man ska gifta sig så hade hans mor i filmen sagt att hur man vet att den andra är rätt för en. Då sa hon.- Kan du leva utan denna person i ditt liv!?Åh då satt jag här o tänkte nej ja saknar honom massor, ja vill ha han i mitt liv. Så sjukt de kan vara att man kan forftarande vilja typ ha en som ändå inte vill ha en tillbaka. Man vill liksom trycka på en on off knapp.Man ska återigen tänka på de negativa.. ! En dag kommer ja bli lycklig. Men nu känns allt skit, arbetslös.. :( hittar ingen mindre lägenhet med bäätre hyra:( ja ve att de ordnar sig , men efter att varit arbetslös över 1 år snart. Då blir man less, har jobbat massor extra med. Men nu kan jag inte de för har inga fler dagar och ta ut till de, hela systemet är ju också helt sjukt. Gäller och hitta ett heltidsjobb.. lätt som en plätt? Tror många! Som sitter med jobb. Som aldrig varit arbetslösa på riktigt. Ja är trött på detta. Fick typ ett jobb i malta, men de är för dåligt betalt. Det hade ju annars varit jäättekul! Och resa bort från allt. Men har ju lärt mig en sak, man kan inte rymma från sina känslor eller problem. De finns ju kvar! Man måste uthärda. Nu vill ja ha min mor i livet.. hon hade kunnat ge mig några bra kommentarer, om olycklig kärlek.. o livet i sig. Kommer ha svårt att lita på killar, sjukt i de hela är att, de va ja från början som ville ha ett förhållande alla dessa år, nu sitter jag själv singel. åh han ville va singel ibland, ja han ägde ju mig fast han va singel typ. o de han tjatade om är att få vara själv .Åh han ville bara va tillsammans med mig om han skulle ha tjej, va e de för kille som är så omogonen och snackar så mycket skit. Han sa alltid till mig att vara ärlig.Åh nu så har han typ tjej. Varför e de såå jvla orättvist för. Att man slösat så många år på en idiot. Som man trodde också va ens bästa vän, men man är ju tydligen inte värd mer en att skitas på så.
De kommer dröja innan jag släpper in nån i mitt liv. Iaf på denna nivå. Aldrig ska ja utsätta mig för att bli så utnjyttjad o dessa förhoppningar o svek. Vet att de flesta går igenom detta. Men kan man undvika de så ska jag de.  Ja vet en dag kommer ja se tillbaka och bara fan hur kunde ja tycka om den där killen! Den dagen längtar ja till. Trodde vi skulle kunna bli vänner igen iaf. Men han har visat att han är inte värd det ens!
 
Va tvungen och skriva av mig lite. Finns folk som har de värre jag vet, men just nu är de så här i mitt hjärta.
 
kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela